Saltar a continguts

Consells de Barri Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Espai de debat Consell Centre Oest

29/06/2013
Civisme

Comunitat amb espai d´us públic degut a la presencia de dos establiments. Una "FLECA"multiusos i, recentment una ROSTISSERIA.

Des de sempre la Comunitat establè la norma de que en els espais comuns encara que foren d´us public no si podía circilar ni amb Bicicletes ni, amb GOSOS . Tot advertit amb els corresponents pictogrames.

Que podem fer o com s´ha de fer per que el distingit públic que frecuenta amdos establiments respecti les normes que la Comunitat de Propietaris establí, amb tota legitimitat i que ens porta a situacions tan lamentables com que si advertim algú sobre la necessitat de complir lo que els propietaris legitimament establirem no tinguem de aguantar tota clase de fineses linguiístiques per no dir altra cosa. També vull manifestar la total i absoluta connivencia amb els irrespetuoso per part del llogater que no propietari de la dita FLECA Multiusos que evidentment anteposa el SEU NEGOCI enfront de la Comunitat de Propietaris. Us agrairia tinguesiu present aquestes situacions i que hem de fer per no acabar a bofetades.

Marti RIBÈ CRAYWINCKEL