Saltar a continguts

Consells de Barri Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Espai de debat Consell Centre Oest

Participa al Consell de Barri Centre Oest

L'espai de debat és un lloc de participació perquè les entitats i els veïns del barri puguin fer les seves aportacions i comentaris sobre els temes que tracta el consell o altres qüestions relacionades amb el seu barri.

03/05/2017
Mobilitat lluis companys: carril bici bidireccional i carril unic per a cotxes

Lluis Companys hauria de ser de un únic carril (com a la Rambla del Celler) ja que actualment els carrils son tan estrets que els cotxes no van en parallel si no en ziga zaga.

Aprofitant això, seria necessari un carril bici bidireccional per tot lluis Companys que enllaci la estació i centre oest amb el centre est.

 

 

 

Sara Fortea
09/01/2017

M'agradaría poder participar per posar de manifest diverses situacions que afecten el meu entorn mes proper, visc a l'Avinguda de L'Enllaç acantonada Passatge del Carme i dsede el aparcament indiscriminat per la proximitat de l'estació del FFGG, l'excesiva velocitat del vehicles per aquests dos carrers, girs prohibits ja convertits  en habituals i la inmmemorial manca de manteniment de les rajoles de les voreres de l'Av. de l'Enllaç (ahir sense anar ...

Ferran Munté Fernández
04/10/2016
Coordinació d´entitats del barri

Triar una de les entitats del barri (per exemple, la associació de veins centre-estació), per liderar la col.laboració entre diferents entitats que poden ser complementàries.

José Pedro Jiménez Prieto
13/04/2016

Sóc resident a Parc Central, tincs fills menuts i com moltíssima altra gent anem sovint a jugar a la fantàstica zona de jocs amb inmensos tobogans que l'any passat es va fer a dalt de tot del Parc Central, al turo de Can Mates.
Està molt bé però hi falta una cosa: un xiringuito on poder comprar algún refresc o un aperitiu per quan la set o la gana apreten. I ara que s'acosta l'estiu encara més.
Com que a la zona no hi ha cap establiment, ...

Quim Cortes
14/03/2016
Perillos acces a contenidors escombreries

vull denunciar el dificil acces i poc espai a la acera a causa de un parterre inacavat fa anys , no te terra ni està plantat res als contenidors del carrer Rius i Taulet amb el carrer D'Auladell abans del semàfor direcció Sant Cugat.

seria necessari taparlo i fer acera per doder accedir amb seguretat

Cristina Castillon Mezquita
14/03/2016
Via BUS i RESIDENTS

Quan haig de passar amb cotxe per la via bus que va a l'estació per tal de poder-lo ficar dins de l'aparcament que tinc en aquell tram de carrer, em trobo que hi ha algun cotxe aturat abans de la pilona obstruint el pas, sobretot a les nits, i es molesten quan els demano pas perquè creuen que és una via només per al bus, tot i que hi ha un cartell que indica que també és per a residents. Què es podria fer? Posar el cartell més gran potser?

Joan Grau Riera
14/03/2016

Buenos días,
Quería transmitirles una queja que tengo y es que considero que las calles están muy muy poco iluminadas o lo que es lo mismo la iluminación existente es de muy baja intensidad. De noche circular supone un riesgo porque en determinadas zonas la gente que cruza andando, las bicicletas, etc...suponen un peligro por la falta de visibilidad clara. Las farolas están por encima de las copas de los árboles, con lo que la luz tenue no llega al ...

- Anònim -
29/06/2013

Comunitat amb espai d´us públic degut a la presencia de dos establiments. Una "FLECA"multiusos i, recentment una ROSTISSERIA.
Des de sempre la Comunitat establè la norma de que en els espais comuns encara que foren d´us public no si podía circilar ni amb Bicicletes ni, amb GOSOS . Tot advertit amb els corresponents pictogrames.
Que podem fer o com s´ha de fer per que el distingit públic que frecuenta amdos establiments respecti les normes que la ...

Marti RIBÈ CRAYWINCKEL