Saltar a continguts

Consells de Barri Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Espai de debat Consell Centre Est

Participa al Consell de Barri Centre Est

L'espai de debat és un lloc de participació perquè les entitats i els veïns del barri puguin fer les seves aportacions i comentaris sobre els temes que tracta el consell o altres qüestions relacionades amb el seu barri.

Cercador

28/01/2020
Plaça del coll

Cada dia ( fa mesos) hi ha un grup de gent bevent alcohol i fumant porros mati i tarda , es barallen i discuteixen sovint, embruten la plaça. És un focus reclam per personatges d'aquest estil d'altres poblacions, els veïns estem preocupats per els nostres fills, és lamentable haver d'esquivar i no gaudir la plaça per aquesta gent.

reclamem més presencia policial i controls de drogues, ja que no només es consumeix. 

- Anònim -
14/12/2017

Portem molts anys patint al parc (drogues, botellot, violència, incivisme) sense solució per part del Govern. Fa molta falta arranjar el Parc, però l’amfiteatre és un problema greu i no contribueix a solucionar els problemes de seguretat del parc, la resta del projecte sí. Únicament beneficia als promotors. El procés no ha respectat els procediments habituals d’informació als veïns en les fases prèvies i no s’...

Victor Ruiz
Veïns del Parc Jardins Vallès
17/05/2017

La zona de Sant Domènec on està el Mercantic i el parc que hi ha davant la Rotatek està molt desatesa. De tal manera que des que es va cremar una part del magatzem del mercantic hi ha una contaminació visual, que empitjora el barri i el devalua. El parc també està afectat ja que alguns diumenges s'utilitza com a pàrking pel Mercantic privant el seu us i els dissabtes està ocupat per un lliga de la qual , la majoria dels seus participants ...

Meritxell Perelló
13/03/2016
Zones d'arbres sense arbres

bon dia,

voldria participar en el prócer Consell de barrí, estic preocupada pel deterioramente de la zona d'arbres sense arbres de Coll Fava, a l'alçada de Salvador Espriu, 1. en 20 anys han caigut quasi 30 arbres i no se n'ha replantar cap.

 

 

  (jpeg 39.03KB)
- Anònim -
12/03/2016

Benvolguts,
Passo sovint per aquest zona ja que és un intineràri de pràctica de sport, i sempre veig molta brossa acumulada als borals del c/Can Sola (just davnt la disc Teatre).
A quí li correspon la neteja ??
Per què no es fa res??
És una vergonya que per una banda l'Ajuntament presumèix de ciutat modèlica, cívica, smart city, etc. i que no es faci res per recollir tota aquesta brossa.
Sabem que son els nois i noies que van a ...

Mark Mackay Jarque
20/05/2014
Imatge La última moda

Disculpeu però tinc problemes per pujar la imatge i crec que val la pena compartir-la per evidenciar el que he dit anteriorment

- Anònim -
20/05/2014
Imatge: La Última moda

Imatge

- Anònim -
20/05/2014

Prou de malgastar diners públics en campanyes de civisme que no serveixen per a res.
Sancions ja.
 Qui deixa la bossa d’escombreries diàriament a les papereres ho fa expressament, ja que té contenidors a menys de 10 m.
 Revisant el contingut d’aquestes bosses és més que probable que es trobés un indici del domicili de l’incívic a qui s’hauria de sancionar sense contemplacions.
 Si a aquesta actitud inc&...

- Anònim -
14/06/2013

INCIVISME A COLL FAVÀ
Sovint, gairebé a diari, es troben a la Creu de Coll Fava, grups de joves  que aprofiten la zona d’esbarjo per reunir-se i petar la xerrada, fins aquí res a dir, si no fos perquè aquest joves dia sí i dia també, expressen el seu incivisme, deixant la zona bruta , plena de deixalles i brutícia. Si tenim en compte que a la zona, tenen a l’abast papereres i contenidors per deixar la brutícia, resulta ...

Agustí Soberano i Canet
President del Partit dels Pensionistes en Acció