Saltar a continguts

Consells de Barri Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Avinguda Tarruell de La Floresta
15/09/2014

Les obres de pavimentació de l’avinguda Tarruell, al districte de la Floresta, ja han finalitzat. S’han pavimentat un total de 3.720 metres quadrats de carrer i s’ha deixat marcat un traç per al pas de vianants. La pavimentació s’ha dut a terme en els trams de terra (situats entre la carretera de Vallvidrera i l’avinguda de can Busquets) que anteriorment hi havia en aquesta avinguda. Ara, per tant, l’avinguda Tarruell ja ha quedat completament asfaltada. A més a més, passarà a tenir un únic sentit de circulació, des de la carretera de Vallvidrera en direcció a l’avinguda de can Busquets.

 

OAC de Mira-sol
01/08/2014

Les Oficines d'Atenció Ciutadana de La Floresta, Mira-sol i Les Planes estaran tancades durant el mes d'agost i tornaran a obrir a partir de l' 1 de  setembre.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament tindrà el següent horari:

 -1 d'agost fins al 12 de setembre: dilluns a divendres, 8 a 14 h; dissabtes, 9 a 13 h (només Registre)

-Tancada els dissabtes d’agost.

 

Bicicleta
28/07/2014

Un nou carril bici unirà l’estació de Mira-sol, l’Escola Catalunya i l’Institut Leonardo da Vinci per facilitar un accés sostenible i segur als centres escolars. El nou tram, que es començarà a construir a l’agost, passarà per l’avinguda dels Països Catalans, el carrer Prat de la Riba i finalitzarà al carrer de Vitòria

La creació d’aquest nou carril bici s’emmarca en l’aposta de l’Ajuntament per construir camins escolars segurs en la línia de la promoció de la mobilitat sostenible i segura

 
 

Horts urbans de Can Mates
23/07/2014

L'Ajuntament destinarà 9.700 metres quadrats de terrenys municipals a crear horts municipals amb finalitats socials. Els horts, la gestió dels quals s'atorgarà per concurs,  s'adrecen a entitats socials i persones amb risc d'exclusió.

Autobús de Sant Cugat
18/07/2014

Una nova línia d'autobús unirà el barri de Can Barata amb l'estació de FGC de Sant Quirze a partir del setembre. Serà un bus llançadora que oferirà tres serveis al matí i tres més a la tarda.

Cartell de la festa major de La Florestas Ampliar imatge
17/07/2014

La Festa Major de la Floresta ja és aquí, amb un munt d'activitats  programades pels dies 18, 19, 20 i 25, 26, 27 de juliol. Organitza la Coordinadora d'entitats El Senglar Cultural de la Floresta (www.laflorestacultural.org), amb el patrocini de l'Ajuntament de Sant Cugat.

52 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | >