Saltar a continguts

Consells de Barri Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement
25/06/2015

L' Ajuntament de Sant Cugat i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han acordat unes actuacions de millora que evitin inundacions a les vies de tren de l’estació de la Floresta en cas de pluges fortes.

Imatge de complement Ampliar imatge
25/06/2015

L’escola Catalunya de Mira-sol disposarà a partir del mes d’octubre d’una instal·lació solar fotovoltaica innovadora d’uns 30 metres quadrats amb una potència de 3’57 kWp. Generarà energia elèctrica que serà aprofitada íntegrament pel propi edifici escolar

Imatge de complement
02/06/2015

A partir de dimarts 9 de juny es tallarà el trànsit el sentit de circulació de baixada del passeig del Nard entre l'avinguda  de Madrid i el carrer Pompeu Fabra. En sentit ascendent, la circulació es mantindrà oberta.

Imatge de complement
07/05/2015

La segona edició de Fescamp, que se celebra dissabte a l'entorn del Casal de Mira-sol,  fa noves propostes per Mira-sol, La Floresta i Valldoreix.

El FesCamp és un jornada creativa i lúdica que conjuga acció i reflexió per activar la mirada dels ciutadans vers el seu territori. Té com a objectiu identificar les mancances i oportunitats sostenibilistes del context periurbà, i intensificar la cohesió veïnal i les relacions socials.

 

18/02/2015

 

El proper dilluns 23 de febrer començaran les obres del Pla de Millora de la Floresta, impulsat per l’Ajuntament amb l’objectiu de pavimentar els 41 carrers de terra que encara queden en aquest districte. Els treballs suposaran una inversió municipal de 2’49 milions d’euros i s’han adjudicat a l’empresa Romero Gamero SAU.

 

Imatge de complement
26/01/2015

 

El projecte Mira-sol, fem ambient!  impulsa d'una banda activitats vinculades al medi ambient, que permetin l'accés a la comunitat del barri de Mira-sol als coneixements necessàris per incorporar noves pràctiques a la seva vida quotidiana que s'ajustin als prinicipis de la sostenibilitat.

I, per altra banda, ofereix activitats sorgides de la participació ciutadana i la implicació veïnal en el projecte cultural del centre, donant sortida a les demandes i necessitats veinals expressades individualment o a través de les entitats i associacions del districte a les taules de treball que es convoquen regularment. Mira-sol Fem Ambient compta amb el suport del Consell de Barri de Mira-sol.

52 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | >