Saltar a continguts

Consells de Barri Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Notícies

08/10/2013
Obres de millora al clavegueram del Parc Central

L’Ajuntament durà a terme a partir del proper dilluns, 14 d’octubre, una actuació de millora en el clavegueram a la zona del Parc Central. Concretament, se substituiran diversos trams de col·lectors de la xarxa de clavegueram dels carrers Esteve Pila i Josep Vidal i Granés.
Les obres tindran dues fases d’actuació:

Al carrer d’Esteve Pila (entre carrers Pere Serra i Joan Miró), els treballs començaran el 14 d’octubre i tenen una durada prevista d’entre dues i tres setmanes. Es prohibirà el pas de vehicles i l’aparcament. Tampoc es podrà aparcar als carrers Isidre Nonell i Salvador Dalí, que passaran a ser de doble direcció mentre durin les obres.
Al carrer de Josep Vidal i Granés (entre carrers Pere Serra i Cabanas Alibau), els treballs començaran a principis de novembre i també tenen una durada prevista d’entre dues i tres setmanes. Es prohibirà el pas de vehicles i l’aparcament. Tampoc es podrà aparcar al carrer Pablo Picasso, que passarà a ser de doble direcció mentre durin les obres.
Durant les obres es garantirà als veïns l’accés als guals de vehicles, excepte en moments puntuals en els que es notificarà amb temps suficient.

Annex: Plànol  (pdf 178.91KB)