Saltar a continguts

Consells de Barri Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Notícies

18/02/2015
Comencen les obres del Pla de Millora a La Floresta

 

El proper dilluns 23 de febrer començaran les obres del Pla de Millora de la Floresta, impulsat per l’Ajuntament amb l’objectiu de pavimentar els 41 carrers de terra que encara queden en aquest districte. Els treballs suposaran una inversió municipal de 2’49 milions d’euros i s’han adjudicat a l’empresa Romero Gamero SAU.

 

 El calendari previst per executar la pavimentació és el següent:

Febrer – Setmana Santa: sector La Floresta Alta (c. Auró, c. Catalpa i c. Paulònia) i sector Parés (av. Pere Planas, c. Cedrela, c. Font del Fumet i ptge. de Parés

Setmana Santa – Estiu: sector Font del Fumet (c. de Vallvidrera (est), camí Font del Fumet, c. Sàndal i ptge. de Fumet), sector de Miradors (c. Adrià Pardos, c. Font del Fumet, c. del Cupré, c. Moret, camí antic de Can Borrull, c. Aigües de Sabadell, av. Guix Borrull, av. Can Borrull i c. Sant Cristòfor) i sector Porters (c. Nenúfar, c. Casalot i c. de Vallvidrera (oest)).

Estiu – 4rt trimestre 2015: sector Casino (c. de la Quadra de Canals, c. de Verdaguer i c. Palmera), sector Turó del Sol (camí de Terrassa (entre rotondes), c. Margarit, c. Turó del Sol i c. Rosa Mariné) i sector Muntanyesa Sud (av. de les Mines, av. de la Piscina, c. Ponent, pg. Crepuscle i c. Planeta). 

4rt trimestre – inicis any 2016: sector del Caqui (pg. del Xiprer, pg. del Caqui, c. Dinamarca i Camí de la Serreta) i sector del Golf (c. Ones i ptge. Ones)

 

D’altra banda, el Pla de Millora continuarà posteriorment amb una segona fase en què s'abordaran actuacions a places, passatges i accessos al Parc del Parc de Collserola. Els continguts d’aquest Pla han estat definits i consensuats amb els veïns de la Floresta a través d’un procés participatiu.