Saltar a continguts

Consells de Barri Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Notícies

24/02/2014
Mira-sol acollirà un festival dedicat a l'art, la comunitat i el medi ambient
Imatge de complement Ampliar imatge

Mira-sol acollirà a finals de maig la primera edició de FesCamp, un festival dedicat a l’art, la comunitat i el medi ambient
Els artistes i col·lectius de totes les disciplines que hi vulguin participar poden presentar els seus projectes fins el 15 de març.

FesCamp és una nova iniciativa dedicada a l'art, el medi ambient i la ciutadania a mode de jornada creativa vinculada al barri, a la seva comunitat veïnal i al concepte de desenvolupament sostenible. Se celebrarà̀ el dissabte 24 de maig a l'entorn del Casal Mira-sol i del seu hort comunitari.

L'Espai Tallers es desenvoluparà al llarg del matí a través de tres workshops gratuïts i oberts a tothom, amb tres temàtiques: l'hort ecològic i el jardí mediterrani, l'elaboració de mobiliari amb palets reciclats i l'aprofitament i transformació de roba.

Al migdia hi haurà la possibilitat de participar en un dinar popular ecològic en el mateix entorn del Casal Mira-sol.

L'Espai Projectes tindrà lloc a la tarda amb les set accions artístiques vinculades a les temàtiques del Festival i desenvolupades amb la col·laboració d'una entitat de Mira-sol. Els projectes artístics seran escollits mitjançant un concurs públic.
La convocatòria ofereix la possibilitat a creadors interessats en contextos socials de desenvolupar projectes artístics en col·laboració́ amb entitats veïnals del barri
La convocatòria es dirigeix a totes aquelles persones creadores i majors d'edat que, de forma individual o col·lectiva, basin el seu treball dins l'àmbit de les pràctiques artístiques contextuals, ja sigui des de l'art, l'arquitectura, la sociologia, l'antropologia, el treball comunitari o el medi ambient. El termini per a la presentació de projectes finalitza el 15 de març.
El projecte FesCamp és una iniciativa de Cíclica i de l'Ajuntament de Sant Cugat, amb la col·laboració del Consell de Barri de Mira-sol.

Enllaç:  Més informació