Saltar a continguts

Consells de Barri Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Notícies

18/04/2013
Properes activitats de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents

"Historias mínimas" de Javier Tomeo al Teatre del Casal de Mira-sol a càrrec del Grup La Luciérnaga de Madrid. XIV Biennal de teatre ONCE

Divendres, 19 a les 21.00h
Recollida d’invitacions a partir del 8 d'abril a la Casa de Cultura
Teatre del Casal de Mira-sol

La XIV Biennal de Teatre de l’ONCE farà parada al Casal de Mira-sol el divendres 19 d'abril, a les 21 hores, amb l'obra Historias Mínimas, de Javier Tomeo a càrrec del grup La Luciérnaga (Madrid). En aquesta biennal, que se celebra entre el 16 i el 20 d’abril a Sant Cugat, Barcelona i 10 ciutats catalanes més, hi participen una desena de grups teatrals recolzats per l'ONCE.

Des de 1987, amb caràcter biennal, l’ONCE organitza una Mostra de Teatre en què participen els millors grups de teatre de l’estat. En aquests esdeveniments hi participen institucions públiques i privades, i aconsegueixen una gran afluència de públic interessat en aquest moviment i difusió als mitjans. 'Teatro a ciegas' uneix en la seva programació a 10 companyies de tota la geografia espanyola amb 125 actors i actrius, dels quals més de la meitat són persones cegues o amb deficiència visual.

La Biennal compta amb la col·laboració de l'Obra Social "La Caixa", i en totes les funcions l'entrada a les sales és gratuïta fins a completar l'aforament.

'Historias mínimas'
L'obra que el grup La Luciérnaga porta a Sant Cugat és una reflexió, en clau poètica unes vegades, surrealista d’altres, de l’ésser humà capaç de crear i destruir, d’estimar i odiar. És un reflex sobre com la fantasia és l’arma que el nostre subconscient crea per suportar la realitat. És també una radiografia de la part més antisocial de l’ésser humà, on els límits entre la bogeria i el seny no es coneixen, i on la por a la mort regeix les nostres vides i ens fa transitar pel món en què vivim en una eterna i il·lusòria lluita contra el nostre propi destí.