Saltar a continguts

Consells de Barri Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Notícies

02/06/2015
Tall de trànsit al Passeig del Nard a partir del 9 de juny

A partir de dimarts 9 de juny es tallarà el trànsit el sentit de circulació de baixada del passeig del Nard entre l'avinguda  de Madrid i el carrer Pompeu Fabra. En sentit ascendent, la circulació es mantindrà oberta.

Imatge de complement

 

Les obres d’urbanització que s’estan fent al sector de la Capella de Sant Joan obligaran, a partir del 9 de juny, a tallar el trànsit rodat en el sentit de circulació de baixada, del tram del passeig del Nard entre l’avinguda de Madrid i el carrer Pompeu Fabra. El motiu d’aquest tall de trànsit és l’execució dels treballs de soterrament del cablejat elèctric i també cablejat telefònic que es farà en aquesta zona de Mira-sol. El desviament de trànsit es farà efectiu a partir de les 10 hores. La ruta alternativa recomanada és circular per l’avinguda de Madrid i el carrer Vitòria.

En sentit de circulació ascendent del passeig del Nard es mantindrà obert durant l’execució d’aquests treballs.

La previsió municipal és tornar a obrir el trànsit aquest tram del passeig del Nard a finals d’estiu, quan hauran finalitzat les obres de soterrament del cablejat aeri i la pavimentació del sector de la Capella de Sant Joan.

 

Annex: Plànol de situació  (pdf 270.00KB)