Saltar a continguts

Consells de Barri Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Notícies

24/07/2013
Obres als carrers Josep Irla i Bonaventura de Gayolà, a Can Mates
plànol de la zona Ampliar imatge

El dilluns 22 de juliol s'han iniciat els treballs per a la reordenació viària dels carrers Josep Irla i Bonaventura de Gayolà, al Turó de Can Mates. L’actuació, a càrrec de la Brigada municipal, permetrà augmentar l’oferta d’aparcament en superfície i millorar la mobilitat al barri. Durant el temps que durin els treballs, que es preveu estiguin enllestits als setembre, no serà necessari efectuar cap de tall de trànsit.
Al carrer Josep Irla s’habilitarà aparcament en bateria, a la banda del parc del Turó de can Mates, i es deixarà un carril per sentit enlloc dels dos actuals. Aquesta actuació, a més d’incrementar el número de places d’aparcament, permetrà fer el gir a l’esquerra als vehicles que surten del carrer Bonaventura de Gayolà cap al de Josep Irla.
D’altra banda, el carrer Bonaventura de Gayolà passarà a ser de doble sentit de circulació. D’aquesta manera, els vehicles que surten del carrer Josep Tarradellas podran accedir directament al carrer Vallseca per anar en direcció al centre o als Túnels de Vallvidrera, sense haver de donar tota la volta pel Turó de Can Mates.