Saltar a continguts

Consells de Barri Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Notícies

09/07/2014
Entrada gratuïta a les piscines municipals les tardes del 12 i 13 de juliol

 

Les piscines municipals faran portes obertes les tardes d’aquest cap de setmana (a la Floresta dissabte 12 de juliol i al Parc Central diumenge 13 de juliol) amb l’objectiu de donar a conèixer els serveis que ofereixen i apropar-los a la ciutadania.

Cartell de la jornada de portes obertes Ampliar imatge

Hi haurà activitats aquàtiques per a infants i una sessió d’aquagym gratuïta per a tothom (per participar-hi prèviament s’haurà d’inscriure’s a la recepció de la instal·lació).

Els horaris de les activitats que s’oferiran (dissabte a la Floresta i diumenge al Parc Central) és el següent:

  • 17.00 - 20.00h: S’obriran les portes amb accés gratuït a la piscina per a tothom
  • 17.30 - 19.00h: Activitats aquàtiques per a infants. Curses de natació, waterpolo, relleus, jocs aquàtics
  • 19.00 – 19.45h: Sessió d’aquagym oberta per a tothom
 
Mulla’t per l’esclerosi múltiple
 
D’altra banda, aquest diumenge (13 juliol) les piscines municipals participaran com és habitual els darrers anys a la Jornada solidària "Mulla't per l’esclerosi múltiple". Durant el transcurs de tot el matí s’habilitaran carrils per “sumar metres” per l'esclerosi múltiple. Els ciutadans que vulgui participar-hi ho comunicaran al socorrista o al personal de l'organització de la campanya per tal de “sumar” els metres nedats. A part, s'encarregarà un diploma acreditant la participació en la jornada. Així mateix, a les 12.00 hores tindrà lloc el salt multitudinari per batre el rècord de persones que es tiren simultàniament a la piscina per una causa solidària.
Les piscines ja porten una setmana oferint el material per recaptar fons, facilitat per la pròpia organització de l'esclerosi múltiple (samarretes, tovalloles, gorres...).