Saltar a continguts

Consells de Barri Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Notícies

15/09/2014
L'Ajuntament finalitza la pavimentació de l'avinguda Tarruell

Les obres de pavimentació de l’avinguda Tarruell, al districte de la Floresta, ja han finalitzat. S’han pavimentat un total de 3.720 metres quadrats de carrer i s’ha deixat marcat un traç per al pas de vianants. La pavimentació s’ha dut a terme en els trams de terra (situats entre la carretera de Vallvidrera i l’avinguda de can Busquets) que anteriorment hi havia en aquesta avinguda. Ara, per tant, l’avinguda Tarruell ja ha quedat completament asfaltada. A més a més, passarà a tenir un únic sentit de circulació, des de la carretera de Vallvidrera en direcció a l’avinguda de can Busquets.

 

Avinguda Tarruell de La Floresta

L’Ajuntament ha invertit un total de 125.000 € per efectuar aquesta obra, que ha anat a càrrec de l’empresa CiC3. Una part de l’obra s’ha finançat amb diners provinents de la partida de lliure disposició del districte de la Floresta.
D’altra banda, l’Ajuntament també ha finalitzat la primera fase de les obres d’arranjament del carrer Francesc d’Assís, al districte de les Planes. Aquesta actuació s’ha hagut de dur a terme per solucionar els problemes de despreniments que tenia aquest carrer.
En aquesta primera fase s’ha actuat en el tram de carrer -d’uns 350 metres- situat més a prop de la plaça de la Creu d’en Blau. S’han construït uns murs de formigó, s’ha tornat a asfaltar el carrer i s’ha renovat alguns trams de clavegueram. Les obres, que han suposat una inversió de 200.000 €, han anat a càrrec de l’empresa Fertres.