Saltar a continguts

Consells de Barri Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Notícies

28/03/2014
Les Planes tindrà un Skate Parc dissenyat amb la col·laboració d’un grup de joves del barri

L’Ajuntament, a través del Pla de Barris de les Planes, adequarà un Skate Parc en l’espai annex a la pista esportiva d’aquest districte. Està previst que properament es licitin les obres per construir-lo i que aquest nou espai esportiu pugui ser una realitat abans que comenci l’estiu. Aquest projecte té un cost aproximat d’uns 22.000 €, finançats amb el Pla de Barris. El parc s'ubicarà al costat de la pista esportiva i podria ser una realitat abans de l'estiu.

 

Imatge de complement Ampliar imatge

 

El disseny de l’Skate Parc s’ha fet en col·laboració amb un grup de joves de les Planes. El parc tindrà 150 metres quadrats i tres zones amb caixons, baranes i rampes perquè es puguin usar skates, patinets i bicicletes.
La creació d'aquest nou espai sorgeix seguint l'objectiu de promoure la cohesió social de Les Planes i, sobretot, promocionar les activitats juvenils i esportives. Aquesta pista, a més, contribuirà a dinamitzar la zona de la pista esportiva i reforçarà les activitats de l’Espai Jove del districte. A més a més, es pretén que l’Skate Parc sigui un espai integrador per a tots els joves del municipi així com els joves de les Planes de Barcelona, que queden tan a prop i que tenen les mateixes necessitats.