Saltar a continguts

Consells de Barri Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Notícies

07/05/2015
El Fescamp 2015 arriba aquest dissabte a Mira-sol

La segona edició de Fescamp, que se celebra dissabte a l'entorn del Casal de Mira-sol,  fa noves propostes per Mira-sol, La Floresta i Valldoreix.

El FesCamp és un jornada creativa i lúdica que conjuga acció i reflexió per activar la mirada dels ciutadans vers el seu territori. Té com a objectiu identificar les mancances i oportunitats sostenibilistes del context periurbà, i intensificar la cohesió veïnal i les relacions socials.

 

Imatge de complement

El proper dissabte 9 de maig de 2015 se celebrarà la jornada final al Casal Mira-sol de Sant Cugat; un festival obert a tothom on es fusionarà dibuix, dansa, fotografia, instal·lacions, música i documental per reflexionar i aprendre a partir dels resultats artístics de la present edició.

 Tota la informació del FesCamp15 i de la seva jornada final està disponible a www.fescamp.cat , i als perfils de facebook (https://www.facebook.com/pages/FesCamp/343070962521440 ) i twitter (https://twitter.com/fescampfestival ). Per qualsevol dubte també es pot escriure a fescamp@fescamp.cat

FesCamp és una iniciativa organitzada per Cíclica amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, el Consell de Barri de Mira-sol i l’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix.

 

El FesCamp Matí ofereix la possibilitat de participar en sis tallers gratuïts: Mobles amb palets; Mandala col·lectiu; FesTrashReg; Cistelleria de paper; Costura descosida; Instruments de ritme reciclats. El FesCamp Migdia hi haurà música en directe i un dinar popular ecològic. El FesCamp Tarda tindrà lloc l'itinerari artístic format per set accions de cada un dels projectes treballats enguany.

 

Enllaç:  Fescamp