Saltar a continguts

Consells de Barri Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Notícies

09/07/2015
Les obres per evitar inundacions a l’estació de La Floresta començaran el 27 de juliol

 Les obres per evitar inundacions a l’estació dels FGC de La Floresta s'han ajornat i començaran el 27 de juliol, enlloc del dia 13 que era la data anunciada inicialment. Els treballs obligaran a tallar l’accés de vehicles a la plaça Josep Playà durant dues o tres setmanes.

El tall de trànsit necessari per executar aquests treballs modificarà els itineraris de les línies d’autobús urbà L3 i L4. S’anul·larà la parada de la plaça Josep Playà i se’n farà una de provisional a la plaça Miquel Ros. Mentre durin els treballs no es podrà circular pel passeig de La Floresta en el tram comprès entre l’avinguda Verge de Montserrat i el carrer Bona Vista. L’accés amb vehicle fins a la plaça Josep Playà només s’autoritzarà als veïns de la zona.

 

Les obres consistiran en rebaixar 15 centímetres la calçada del passeig de La Floresta, davant la plaça Josep Playà, i d’aquesta manera en cas de pluja forta es facilitarà la laminació de l’aigua cap als desguassos. Els treballs, que tenen un pressupost de 25.532,55 euros, els farà l’empresa Firtec.

Un cop acabades aquestes obres, es retirarà definitivament el mur provisional que es va aixecar a la plaça Josep Playà, davant l’accés de l’estació dels FGC a La Floresta

 Ampliació de vorera al pont de Víctor Hugo

També el dia 27 començaran els treballs d’ampliació de la vorera de baixada del pont del carrer Victor Hugo. D’aquesta manera, un cop enllestits els treballs, aquest carrer només tindrà un carril de circulació en sentit nord, accessible des del carrer Josep Vicenç Foix.

Aquestes obres les executarà la Brigada Municipal i tenen una durada prevista d’unes quatre setmanes.

 

Annex: Plànol de carrers tallats  (pdf 63.68KB)